Per Pasqua..., tothom a cantar CARAMELLES!!



Des de la Coral Infantil Nova Cervera, entitat organitzadora des de fa molts anys de les tradicionals Caramelles de Cervera, ja fa força dies que s’està treballant en els diferents aspectes per tal que el proper diumenge de Pasqua al matí, el dia 27 de març de 2016, tot estigui a punt per tal que els carrers de la ciutat puguin gaudir dels cants joiosos de primavera que caracteritzen aquesta jornada festiva. 

La Coral Infantil, juntament amb la resta de corals que formen l’Agrupació Coral de Cervera i la col·laboració de la Paeria de Cervera, un any més faran possible aquesta tradició cultural tan arrelada al calendari festiu de la ciutat. Ara bé, per tal que tothom en pugui gaudir i ser-ne partícip, es CONVIDA a tota la ciutadania a venir a cantar, perquè quants més siguem més en gaudirem!! 

És per això, que s’han programat dos assajos oberts a tothom, d’una hora de durada cadascun: 

  • divendres 18 de març, a les 19.30 h. a la Casa de les Corals (C/ Major, 15) 
  • dissabte 26 de març, a les 10.00 h. a la Casa de les Corals (C/ Major, 15) 

Durant el primer assaig es repartiran els llibrets de les cançons per a tots els cantaires, però com a novetat, enguany ja el podeu trobar penjat en format digital a la pàgina web de la Coral Infantil, coralinfantil.ecervera.cat, per tal que tothom qui vulgui ja el pugui consultar i se’l pugui anar mirant a casa. 

Animeu-vos i veniu a cantar les CARAMELLES DE CERVERA! 

Us esperem!!

Coral Infantil Nova Cervera

Comentaris

Entrades populars