TENS FOTOS ANTIGUES DE LA CORAL INFANTIL?



El passat 20 de desembre la Pilar Costafreda, fundadora de la Coral, ens obsequiava amb quatre fotografies -una d'elles, la que encapçala aquesta notícia- de la Trobada de Corals Infantils de Catalunya realitzada a Cervera el maig de 1971, una de les primeres actuacions de la nostra entitat. Un document magnífic! 

Lamentablement, la Coral Infantil no disposa de gaire documentació gràfica dels seus primers 30 anys d'existència (dècades dels anys 70, 80 i 90). 

És per això, que arran d'aquesta donació, i ja amb el 50è aniversari de la Coral Infantil Nova Cervera a l'horitzó, i amb la voluntat de poder editar l'any 2020 un llibre sobre la història de la Coral el màxim de complet possible, endeguem un nou projecte, de gran importància: la recuperació del nostre arxiu gràfic i documental. 

Si teniu fotos o imatges antigues de la Coral Infantil, us animem a fer-nos-les arribar, ja sigui en format digital (amb el màxim de resolució possible, per correu electrònic o en un llapis de memòria) o deixant-nos-les uns dies per tal que les puguem escanejar. 

També ens agradaria poder fer un inventari d'objectes relacionats amb la Coral Infantil (records de trobades, objectes del vestuari, mocadors...). 

Ens ajudes a recuperar una part important de la nostra història? 

Gràcies de nou per la vostra col·laboració!

Coral Infantil Nova Cervera

Comentaris

Entrades populars