LA CORAL INFANTIL NOVA CERVERA PARTICIPA A LA FESTA DE SANT SEBASTIÀ DE MALGRATEn el marc de la festa major d'hivern que es celebra en honor a Sant Sebastià, el passat diumenge dia 24 de gener, el petit nucli de Malgrat va acollir el concert anomenat Una festa molt especial, a càrrec del grup de grans de la Coral Infantil Nova Cervera. 

Es tractava d'un concert ben diferent dels habituals... Ideat per la directora Esther Llopis, i inicialment creat i elaborat per a la festa de Nadal de la Llar d’Infants Arrel de Cervera, combinava al llarg de l’actuació de la vintena de cantaires que composen aquesta formació coral, una magnífica interpretació de les cançons amb una particular presentació teatral de cadascuna d’elles, tot plegat sota la direcció de la mateixa Esther Llopis i la Rosa Puig. 

Cal dir que el nombrós públic present a l'església de Santa Maria de Malgrat, que va quedar petita per acollir l'esdeveniment, va quedar meravellat del concert, tant per la qualitat musical del mateix i de les veus dels cantaires, com pel caire festiu que va tenir.

Comentaris

Entrades populars