L’AGRUPACIÓ CORAL DE CERVERA JA TÉ A PUNT EL SEU TRADICIONAL CONCERT DE NADAL



Aquest proper diumenge dia 20 de desembre a les 12h. del migdia, el Paranimf de la Universitat de Cervera acollirà el Concert de Nadal de l’Agrupació Coral de Cervera.

Com ja es habitual, hi participaran les tres formacions actuals de l'Agrupació ( la Coral Infantil Nova Cervera, la Coral Ginesta i la Coral Lacetània), tan de forma individual amb el seu propi repertori, com també conjuntament, a través del cant comú final escollit per a l'ocasió.En el decurs del concert no hi faltaran les nadales més tradicionals, així com també d'altres de més recent creació.

Enguany però, hi tindrà un paper destacat la Coral Infantil Nova Cervera, ja que aquest concert també comptarà amb els actes de clausura del 45è aniversari de l'entitat, per la qual cosa es retrà homenatge a alguens persones que van dirigir i impulsar l'entitat en els seus inicis i que han tingut un paper rellevant dins de la mateixa.

Aprofitem l'ocasió per convidar a tothom a acompanyar-nos en aquesta activitat ja tradicional dins el calendari nadalenc de la nostra ciutat, els beneficis de la qual es destinaran un cop més a La Marató de TV3.

Agrupació Coral de Cervera

Comentaris

Entrades populars