LA CORAL INFANTIL VISITA ELS AVIS I ÀVIES DE LES RESIDÈNCIES DE LA CIUTAT



Tres dies després de la seva participació en el Concert de Nadal de l'Agrupació Coral, ha estat el torn d'una altra activitat tradicional i a la vegada molt especial de la Coral Infantil Nova Cervera per aquestes dates, la visita a les dues residències d'avis i d'àvies de la ciutat. 

Aquest passat dimecres 23 de desembre tots els grups de la Coral Infantil (Barrufets, Petits, Mitjans i Grans) es van desplaçar a la Residència Mare Güell en primer lloc i, seguidament, a la Residència Mare Janer, on van obsequiar als residents dels dos centres amb un concert de petit format. 

Els cantaires, a més, van felicitar les festes a tots els presents, tot lliurant als avis i àvies unes postals de Nadal que setmanes abans havien preparat, en concret en la seva estada a la casa de colònies de La Manreana. 

La fantàstica jornada, va finalitzar a la Casa de les Corals, on tots i totes les cantaires, al costat dels seus familiars, van gaudir d'un petit refrigeri i van fer cagar el tió, i on finalment es van acomiadar fins l'any que ve, quan es reprendran de nou els assaigs en els dies i horaris habituals. 

Bones festes a tothom i els millors desitjos per a l'any que comença!

Comentaris

Entrades populars