LA CORAL INFANTIL NOVA CERVERA CELEBRA EL SEU 45è ANIVERSARI ENMIG D'UN EMOTIU CONCERT DE NADAL



El passat diumenge dia vint al migdia, el Paranimf de la Universitat de Cervera va acollir el tradicional concert de Nadal de l'Agrupació Coral de Cervera, en el qual enguany va tenir un lloc destacat la cloenda dels actes de celebració del 45è aniversari de la Coral Infantil Nova Cervera, que per a l’ocasió, tal i com ja és habitual en aquestes dates, va estar acompanyada de la Coral Lacetània i la Coral Ginesta. Ambdues corals van ser les encarregades amb les seves nadales d'iniciar el concert, que va donar pas a tots els grups de la Coral Infantil, els quals també van aprofitar per estrenar el nou uniforme, compost per camisetes de diferents colors amb el logotip de l'entitat, tot renovant les antigues armilles verdes que s'havien lluït en les darreres dècades. 

Va destacar de forma especial la presència en el concert de la fundadora de l'entitat, la Sra. Pilar Costafreda, que actualment ja té vuitanta-nou anys d'edat, que a més de ser-ne la creadora fou la primera directora que va tenir la coral, així com en Narcís Saladrigues i Mn. Jaume Vilardell, que van ser uns dels principals impulsors i animadors de l'època inicial. No cal dir que la seva presència i els seus parlaments estaven envoltats de nostàlgia i bons records, però a la vegada també feien referència al gran mèrit de la fita aconseguida i de profund agraïment per a tots els directors, cantaires, famílies, col·laboradors i amics que hi han passat al llarg de tots aquests anys, perquè no podem oblidar que per a una entitat cultural sense ànim de lucre, quaranta-cinc anys són molts, i s'han de celebrar amb goig, alegria i satisfacció de la bona feina feta d'una forma absolutament altruista per part de molta gent que n'han format part! 

L'acte també va finalitzar amb la presència d'un pastís i una cançó d'aniversari especials que han estat creats per a l'ocasió pels propis cantaires i directores actuals, tot bufant les quaranta-cinc espelmes amb el desig de poder-ne celebrar molts més, a fi i efecte de què els infants de la ciutat i del seu entorn, puguin continuar gaudint de la fantàstica experiència vital que significa el fet de poder formar part de la Coral Infantil Nova Cervera!

Comentaris

Entrades populars