TOTS ELS GRUPS DE LA CORAL INFANTIL NOVA CERVERA INICIEN UN NOU CURS



Un cop passada la festa major de la nostra ciutat i coincidint amb l'arribada del temps de tardor, la CORAL INFANTIL NOVA CERVERA, en el marc dels seus 45 anys d’història, ha iniciat un nou curs, que es presenta un cop més ple d’activitats 

Els diferents infants i joves -de 3 fins a 18 anys, i que en l’actualitat sumen 113 cantaires-, es distribueixen en quatre grups segons les edats -els Barrufets, els Petits, els Mitjans i els Grans-. Al seu treball cal afegir la dedicació de les nou directores voluntàries, i el suport en la gestió de l’entitat de la junta de mares i pares. Tot plegat, d'una forma totalment altruista, amb l'objectiu de què tots els infants i joves puguin aprendre a gaudir del gran plaer de cantar junts. 

La Coral Infantil viu d’uns anys ençà moments importants, tant pel que fa al gran nombre de cantaires que acull, com també per la qualitat i importància de les activitats en les quals participa. El fet de formar part del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, de la Federació Catalana d'Entitats Corals i de l'Agrupació Coral de Cervera, permet a l’entitat participar habitualment en els diferents actes que aquestes organitzen. De cara a aquest nou curs ja s'estan preparant projectes molt importants, com la participació, entre d’altres, en els actes d'homenatge a l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya, que organitza la Diputació de Barcelona, o bé el viatge a València per dur a terme la segona part de l'intercanvi amb l’Escola Coral Vicente Gaos, o també la participació del grup de Grans al concert de “La Passió segons Sant Mateu”, juntament amb l’Orquestra Simfònica del Vallès i altres cors adults d'arreu del país. 

Per acabar, i ja dins el calendari més immediat, indicar-vos que la Coral Infantil Nova Cervera, fidel a les tradicions catalanes, celebrarà la Castanyada la tarda del diumenge 25 d'octubre, tot cantant a la plaça del Fossar, activitat a la qual tots i totes hi sou convidats. 

Endavant! El nou curs ha començat!

Comentaris

Entrades populars