LA CORAL INFANTIL PARTICIPA A LA MOSTRA DE TEATRE DELS ALUMNES DE LA CASERNA



L’escola de teatre de Cervera “La Caserna” va escenificar, el passat divendres 26 de juny, quatre peces teatrals dels diferent grups d’estudiants de teatre que ha tingut l’escola aquest any. 

La posada en escena dels quatre grups va ser molt diferent entre ells, ja que cadascun d’ells havien preparat, durant els últims mesos del curs, obres de teatre que res tenien a veure les unes amb les altres. 

Per començar els més petits van obrir l’espectacle amb la cantata teatralitzada “Florinda, la vaca pallassa”; espectacle que es va poder veure també pel final de curs de la Coral Infantil Nova Cervera, ja que les dues escoles en van fer la coproducció. Una interessant col·laboració que va donar molts bons fruits dins i fora de l’escenari. 

Seguidament van actuar el grup dels joves amb esquetxos curts de El Tricicle. Gairebé una vintena d’escenes curtes que van arrencar els riures i aplaudiments del públic. Uns joves actors amb molta força i talent damunt l’escenari. 

Després va ser el torn dels alumnes mitjans de l’escola, nens i nenes entre 9 ai 12 anys que van escenificar una història molt divertida sobre la recerca d’una tifa de gos. El guió el van construir entre tots els alumnes a partir de la novel·la juvenil de l’autora Anna Cabezas. 

I va tancar l’acte el grup dels grans, amb una adaptació de l’obra “Al vostre gust” de William Shakespeare. Els actors i actrius més grans de l’escola van fer un treball escènic impecable i és que Shakespeare no és gens fàcil, i el grup d’adults van aconseguir mantenir l’atenció del públic de la sala durant els 40 minuts que va durar l’obra. 

Es calcula que aproximadament 300 persones van omplir el pati de butaques del Teatre Casal de Cervera durant les dues hores de durada de la mostra.

Escola de Teatre de Cervera "La Caserna"

Comentaris

Entrades populars