JUGUEM CANTANT A ALGUAIRE I TROBADA-TALLER A SANT CUGAT




Aquest diumenge passat, 26 d’abril, tres grups de la Coral Infantil Nova Cervera van tornar a participar i gaudir d'activitats molt destacades. 

Per una part, els Barrufets i Petits van assistir a Alguaire al 42è. Juguem Cantant del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC) de la demarcació de Terres de Ponent, coorganitzat per la Coral Infantil Ginestell d’aquesta localitat. El propi nom de la trobada, "Juguem Cantant", n'explica l'essència i els objectius, ja que es tracta d'una trobada adreçada als cantaires més petits de les corals infantils del SCIC. 

Aquest any s’ha treballat la cantanta "Les vacances del rellotge", basada en un conte de Josep Vallverdú (que va gaudir d'una representació teatral per part de cantaires de la coral Ginestell) i música de F. Xavier Casañas, i diferents peces del repertori comú del SCIC. La Coral Infantil Nova Cervera va ser l'encarregada de dirigir la cançó que porta per títol "La Lluna" (amb text de Joana Raspall i música de Montse Jané), amb Mercè Capdevila a la direcció i Desirée Taló a la narració. A la trobada van assistir-hi corals de tota la demarcació, que van compartir un dinar conjunt i un fi de festa amb l'acompanyament del grup d'animació "La Cremallera". 

Al mateix temps, el grup de Grans de la Coral Infantil va participar a Sant Cugat del Vallès en la 48a. Trobada-taller de Cors Infantils de Catalunya, activitat també organitzada pel SCIC i, que ha comptat amb el suport de l’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i l’Escola Fusió d’aquesta localitat. Les cantaires cerverines van assistir al taller coral impartit pel reconegut director Jaume Sala. Al matí, van preparar diverses cançons, i a la tarda van interpretar les peces davant del públic de la plaça de l'Om -a la vora del Monestir de Sant Cugat-, en un fantàstic concert a l’aire lliure. La trobada va aplegar prop de 250 infants i joves de 11 cors infantils d’arreu del país. 

Val a dir que la 48a Trobada-taller, a més de fer-se a Sant Cugat del Vallès, ja ha passat per municipis com Cambrils i Barcelona, i que el proper 17 de maig arribarà a Cervera, amb una nova trobada, que clourà aquesta edició. 

El Juguem Cantant a Alguaire i Trobada-taller de Sant Cugat: dues expressions d’una jornada en què la qualitat del cant coral i la convivència van ocupar un lloc molt destacat, i de les que els cantaires de la Coral Infantil Nova Cervera en va poder gaudir intensament. Coral Infantil Nova Cervera

Comentaris

Entrades populars