CERVERA ACOLLIRÀ DIUMENGE LA TROBADA-TALLER DEL SCIC



La Trobada-taller és una modalitat d’activitat de corals infantils, on cantaires dels grups de Mitjans i Grans de diferents corals del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC) es troben per treballar durant un dia un repertori comú amb un director/a convidat, i finalment presenten el treball fet en un concert. 

Al llarg d’aquest any 2015 s’han fet un total de cinc trobades repartides per tot el territori català (Vilafranca del Penedès, Cambrils, Barcelona, Girona i Sant Cugat del Vallès). La darrera serà aquest diumenge, 17 de maig, a Cervera, i estarà organitzada per la Coral Infantil Nova Cervera. 

A cada taller hi participen entre 40 i 80 cantaires. D'aquesta manera, el grup és prou reduït com per permetre proximitat amb el director/a convidat, i alhora és prou gran com perquè hi hagi més possibilitats musicals, sobretot en el treball a veus. 

A la nostra ciutat, a més de la coral amfitriona, participaran diferents grups vocals de les corals Bon cant (d’Agramunt), Ginestell (Alguaire), Shalom (Lleida), Cor Verdaguer (Ponts), L’Esqueix i Els Pinetons, (Ripollet), i de les Escoles Municipals de Música d’Esplugues de Llobregat i de Torredembarra. 

Els tallers es classifiquen per nivells de dificultat. En la trobada de Cervera s'hi realitzaran els tallers de nivell A (sota la direcció de Laia de las Heras), nivell B (Isabel Mantecón) i nivell C (Eulàlia Casso). A més, els cantaires també participen a un "taller sorpresa", on fan algun treball amb un repertori nou proposat pel director/a convidat. 

El concert de cloenda -al que esteu tots i totes convidats- tindrà lloc a 2 quarts de 6 de la tarda al teatre del Casal de Cervera. El preu de l’entrada és de 3 euros; gratuït pels menors de 12 anys. 

Una ocasió ben especial de gaudir de la música i del cant!

Comentaris

Entrades populars