LES CARAMELLES DE CERVERA US DONEN LES GRÀCIES
Des de la Coral Infantil Nova Cervera, com a entitat organitzadora de les Caramelles de Cervera 2015, voldríem fer-vos saber a través d’aquestes ratlles el nostre agraïment a totes les persones, establiments comercials i entitats que ens han donat suport per tal que la nostra ciutat hagi pogut gaudir un any més d’aquesta tradicional celebració del diumenge de Pasqua. 

Evidentment, hem de començar per tots els cantaires de la Coral Infantil, així com de les mares, pares, familiars i amics dels mateixos que heu vingut a cantar-les, i evidentment als membres i amics de les altres corals de l'Agrupació Coral de Cervera que també ens hi heu acompanyat, perquè evidentment el cant és l'essència de les Caramelles! 

També hem de destacar el fet que un any més, els Grallers dels Geganters de Cervera també ens hi han volgut acompanyar d'una forma totalment altruïsta, la qual cosa és molt d'agraïr! 

Per altra part, també hem de donar les gràcies als amics i amigues de la Coral Infantil que ens heu ajudat amb l'acompanyament d'algun instrument per acabar d'arrodonir les cançons, i també als que d'una forma especial ens heu ajudat en el muntatge de la carreta i del generador, en el disseny i impressió del llibret de cançons, en la preparació, reparació i enlairament de les ballestes, en la tasca de portar les guardioles i posar enganxines, en fer les fotografies i vídeos de la diada, ... 

Agraïment apart mereixen els nostres patrocinadors. En primer lloc, les pastisseries de la ciutat (Agustí, Colom, Puig i Sangrà), per obsequiar-nos amb les seves magnífiques Mones de Pasqua per tal que puguem sortejar-les; i també als establiments comercials que de nou han col·laborat amb els seus regals, i que enguany han estat BonÀrea de Cervera, el Supermercat Albareda, el Supermercat Caprabo, el Supermercat Esclat i la Ferreteria Cervera. 

Ja per acabar, i tot esperant no haver-nos deixat a ningú –i si fos així, ja us demanem disculpes per endavant-, ens queda fer esment del suport i la col·laboració rebuts per part de la Paeria de Cervera i la parròquia de Santa Maria, així com dels mitjans de comunicació i del públic present, que any rera any es manté fidel a aquesta cita musical tan estimada i tan nostra. 

Les Caramelles de Cervera 2015 han estat possible gràcies a tots vosaltres. Moltíssimes gràcies. 

Visca la Terra i visca la primavera!

Comentaris

Entrades populars