INTERCANVI AMB L'ESCOLA CORAL VICENTE GAOS DE VALÈNCIA



CAP DE SETMANA EMOTIU I INTENS DE LA CORAL INFANTIL NOVA CERVERA

Aquest darrer cap de setmana, del 10 al 12 d'abril, la Coral Infantil Nova Cervera ha dut a terme nombroses activitats, totes elles d’una rellevància important. 

Al llarg dels tres dies, ha tingut lloc la primera part de l'intercanvi amb l'Escola Coral Vicente Gaos de València, on més d’una quarantena de cantaires valencians han estat acollits a les cases dels nois i noies que formen els grups de Mitjans i Grans de la nostra coral. 

Durant el cap de setmana, els nostres convidats han visitat els llocs més emblemàtics de la ciutat de Cervera, així com el castell de Florejacs, on han pogut gaudir dels magnífics paisatges que ens acompanyen durant tot l’any... 

Dissabte a la tarda, els cantaires cerverins es desplaçaven per unes hores a la ciutat de Lleida, on van participar en el concert commemoratiu del 20è aniversari de l'Auditori Enric Granados, juntament amb la Coral Ginesta de Cervera, el Cor de l'Auditori Enric Granados i l'Orquestra Julià Carbonell, tots ells sota la direcció de Xavier Puig Ortiz, on van interpretar l'obra Mil.lenium, de JoanAlbert Amargós

L’intercanvi amb la coral valenciana finalitzava diumenge, amb un concert conjunt d'ambdues formacions corals al Paranimf de la Universitat –on va destacar l'elevada qualitat vocal dels dos cors infantils–, i al que va seguir un dinar de germanor, que culminava amb la rotllana de tots els participants als patis de l’edifici fent l'Hora dels Adéus... Ha estat un cap de setmana intens i ben especial pels cantaires i les seves famílies.... i, sens dubte, una enriquidora experiència musical i personal per a tots plegats. 

El curs que ve, més, segona part. Ens anem cap a València!

Comentaris

Entrades populars