CASTELLNOU D'OLUGES ACULL LES VEUS DE LA CORAL INFANTIL NOVA CERVERA




El passat diumenge, dia 19 d'abril, els grups de Mitjans i Grans de la Coral Infantil Nova Cervera van participar en el cicle "Apropa't a la música", que ha organitzat enguany la Paeria de Cervera per atansar els concerts i les activitats culturals als cinc nuclis agregats del municipi. 

Les veus dels infants i joves cantaires de la Coral Infantil van ressonar a l'interior de l'església de Sant Pere, plena de gom a gom per a l'ocasió. La Coral va oferir un repertori ben variat, amb una quinzena de peces musicals, la major part d'elles acompanyades al piano pel també cerverí Marc Castellà

Finalitzat el concert, els veïns i les veïnes de Castellnou van preparar un refrigeri per a tots els assistents, al bell mig de la plaça del poble, a l'ombra del lledoner, que va cloure entre entretingudes converses aquesta magnífica tarda de primavera. Tot plegat aconseguí que el concert esdevingués una molt bona experiència, tant per als cantaires cerverins com per a les veïnes i veïns del poble, als que cal agrair especialment la seva acollida. 

Un excel·lent concert, en un magnífic espai, i en bona companyia... 

Gràcies, Castellnou d'Oluges!

Comentaris

Entrades populars