La Coral Infantil viatja en tren a Lleida per finalitzar l'intercanvi amb l'Orfeó Lleidatà



El passat diumenge dia 15 de març, va tenir lloc a la ciutat de Lleida la segona part de l'intercanvi que enguany han dut a terme els grups de petits i mitjans de la Coral Infantil Nova Cervera i el Cor Infantil de l'Orfeó Lleidatà. 

Ambdues formacions, que tot i tenir una organització i estructura molt diferents, comparteixen el fet de pertànyer al Secretariat de Corals Infantils de Catalunya i per tant la possibilitat de treballar un repertori coral comú, totes dues gaudeixen d'una llarga trajectòria en la tasca d'oferir als infants i joves, una educació coral que els permeti descobrir el gran plaer de cantar junts! 

Després d'efectuar el trajecte de Cervera a Lleida en tren, la jornada va començar amb la rebuda dels cantaires cerverins als peus de la Seu Vella de Lleida, on els esperaven els cantaires lleidatans i les seves respectives famílies que els acollirien a dinar a les cases, i per part dels responsables de l'Orfeó Lleidatà es va dur a terme el repartiment dels cantaires amb les corresponents fotos de cadascun dels aparellaments i el repartiment d'un record del drac "Lo Marraco" de Lleida fet pels cantaires de l'Orfeó, perquè cada cantaire cerverí es pogués endur una empremta de la seva estada a Lleida. 

A la tarda va tenir lloc a l'Auditori Enric Granados, el concert que totes dues corals van oferir com a clausura de la jornada. Realment, va ser una jornada on el cant coral i la convivència entre els cantaires hi van tenir el paper més rellevant.

Comentaris

Entrades populars