INAUGURACIÓ DE LA CASA DE L'AGRUPACIÓ CORAL



Aquest passat diumenge dia 11 de gener, al migdia, l’edifici ubicat al carrer Major número 15 de Cervera –després de més de dos anys romanent tancat– va obrir de nou les seves portes, per tal de tornar a acollir les diferents corals que formen l’Agrupació Coral de Cervera: la Coral Infantil Nova Cervera, la Coral Ginesta i la Coral Lacetània.

L’acte d’inauguració va permetre donar a conèixer les reformes efectuades en els darrers mesos, que han estat possibles gràcies a l’acord entre l’Agrupació Coral i la Paeria de Cervera, a través del qual aquesta darrera ha assumit la despesa dels materials, i l’Agrupació Coral ha posat tota la mà d’obra, a través de la dedicació –de manera altruista– de nombrosos voluntaris i voluntàries de l’entitat. 

La presidenta de l’entitat, la Rosa Puig, va fer una breu presentació, en la qual va agrair molt especialment tota la feina efectuada pel conjunt de voluntaris: tant els professionals que han passat al davant de les diferents seccions de les obres aportant-hi els seus coneixements, el seu grau d’experiència i la seva especial implicació, com la resta de persones, que han efectuat tot tipus de tasques més senzilles, però també molt necessàries. El fet de poder comptar amb el seu treball, absolutament desinteressat, és el que demostra que l’Agrupació Coral de Cervera és una entitat absolutament viva, fet que és un gran motiu de satisfacció, i en el fons és el que ha permès poder dur a terme aquest repte tan important. 

A continuació, el Paer en cap, el Sr. Ramon Royes, també va dirigir unes paraules a tots els assistents, fent especial èmfasi en la satisfacció de poder gaudir de tota la tasca realitzada, i encoratjant a tots els presents a seguir endavant amb el projecte de l’Agrupació Coral. 

L’aprenentatge conjunt d’una cançó sorpresa, el simbòlic tall de la cinta, un petit refrigeri i la projecció de diferents imatges i vídeos de les corals que formen l’Agrupació, van cloure la senzilla i emotiva jornada, amb l’enorme goig de poder comprovar que les corals de la ciutat finalment han pogut tornar a casa. 

Des de l’Agrupació Coral de Cervera volem donar les gràcies –tot cantant, és clar– a tothom que ho ha fet possible. GRÀCIES de tot cor! 

Agrupació Coral de Cervera

Comentaris

Entrades populars