El diumenge de Pasqua hi haurà Caramelles a Cervera! CARAMELLES 2.0 !!!




Benvolguts/des, 

Ja sabeu que la nostra entitat sempre s'ha mantingut ben fidel a les tradicions, i sobretot a poder celebrar-les tot cantant!! I és clar, la festa de Pasqua ja s'acosta, i les directores i la junta de la Coral Infantil fa dies que anem rumiant com podem fer possibles les Caramelles d'enguany, si resulta que estem confinades i confinats... 

No es poden fer els assajos a la casa de l'Agrupació Coral, no es pot muntar la carreta ni preparar les guardioles ni les ballestes, no es poden inflar els globus ni repartir els números per als sorteig de les mones, del pernil, de les cistelles, dels regals... i mira que per aquest 2020 havíem preparat unes Caramelles ben especials, perquè estem celebrant els 50 anys de la nostra entitat... 

Doncs bé, enguany també hi haurà Caramelles, però seran ben diferents! 
Cadascú/na farà Caramelles des de casa seva..., i ens ho passarem la mar de bé. 
I de tot plegat n'hem dit CARAMELLES 2.0 

#CaramellesConfinades
#CaramellesCervera2020
#Caramelles2puntZero

QUÈ HAUREU DE FER? 

Haureu de cantar, és clar. És la base de les Caramelles! Podeu triar la cançó que més us agradi, però per si no sabeu quina escollir, us proposem dues cançons del repertori que ja havíem pensat per enguany: una de més senzilla que els grups de cantaires més petits de l'entitat ja la vàrem començar a treballar en els darrers assajos, "LA MASOVERA", i una altra amb una mica més de complexitat i que és gairebé un "clàssic" i que es titula "CARAMELLES" (Som una colla de cantaires...). Aquí teniu les partitures d'ambdues, així com alguns àudios que us poden ajudar.

Un cop triada la cançó, haureu de sortir al balcó, terrassa, pati o jardí de casa vostra a cantar-la al llarg del matí del diumenge de Pasqua, el dia 12 d'abril; això sí, si podeu, caldria que us vestíssiu de caramellaires o de manera especial...

De tot plegat, i per tal de tenir-ne constància i un record ben especial, necessitarem que ens envieu una fotografia (els més vergonyosos/es) o un petit "vídeo informal" (els més agosarats/des). 

VÍDEOS I FOTOGRAFIES

Tots els vídeos i fotografies cal que siguin en format horitzontal.

Amb tot el material recollit, des de la Coral Infantil intentarem fer un muntatge (que podreu veure més endavant) i que servirà perquè tots puguem recordar com van ser de diferents i divertides les Caramelles d'aquest any. 

Els vídeos i les fotografies s'hauran d'enviar (abans de les 6 de la tarda del dia 12 d'abril, per participar en el sorteig de regals) al correu electrònic de la Coral Infantil Nova Cervera (coralinfantilnovacervera@gmail.com), o a través dels WhatsApp de qualsevol de les directores o dels membres de la junta.

És important que amb les imatges se'ns faci arribar el nom de la família o de les persones participants, així com (en el cas de famílies i persones que no pertanyen a la Coral Infantil Nova Cervera, per participar en el sorteig de regals) un telèfon i, si es disposa, un correu electrònic de contacte.

VESTUARI  

També us recordem el vestuari de Caramelles, per tal que aquests dies ja pugueu anar remenant els armaris:
  • nenes /noies/senyores: faldilla/pantaló fosc, camisa blanca, llacet de ras (lila o vermell) al coll i espardenyes embetades (qui en tingui).
  • nens /nois/senyors: pantaló fosc, camisa blanca, faixa i barretina (de color lila o vermell) i espardenyes embetades (qui en tingui).
De totes maneres, també podeu fer un vestuari al vostre gust, eh!, fent servir la camiseta de la Coral Infantil, la del 50è aniversari, o d'allò que disposeu. Visca la imaginació!

QUI POT PARTICIPAR?

Tothom! Ja sabeu que les Caramelles s'organitzen actualment des de la Coral Infantil Nova Cervera, però estan obertes a la participació de tots els membres de la Coral Ginesta i la Coral Lacetània (l'Agrupació Coral de Cervera), així com a tots els familiars, als amics i amigues de la música i la cultura popular, i a tota la ciutadania en general. Feu córrer la veu!

OBSEQUIS I REGALS

Com que tenim moltes ganes de què participeu activament en les Caramelles 2.0, per engrescar-vos una mica més, tots i totes aquells que ens envieu els vostres vídeos o fotos, participareu en el sorteig de un munt d'obsequis i regals, gentilesa de diferents comerços de Cervera i la comarca, i dels que especialment agraïts. Serà espectacular! 

Llistat de regals i bases del sorteig

RECORREGUT VIRTUAL

Paral·lelament, el diumenge al matí, hi haurà un recorregut de Caramelles virtual, on a través de les xarxes es farà el trajecte pels diferents carrers i indrets de la ciutat.



Vinga, doncs! Animeu-vos! Comenceu a remenar armaris i a practicar les cançons !!! 
Les Caramelles de Cervera 2020 engeguen motors, i us envien a tots i totes una abraçada molt especial. 
Us demanem una participació massiva, enguany més que mai, per mantenir ben ferma i viva la flama de la tradició i el cant. 

VISCA LES CARAMELLES DE CERVERA !!!




Comentaris

Entrades populars